Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τέσσερεις οι εκλέκτορες για την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας από τον δήμο Νάουσας. Εξελέγησαν σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Καραμπατζός: «Θα είμαι υποψήφιος για το δ.σ»

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα την ανάδειξη των εκλεκτόρων για την εκλογική γ.σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο δήμος Νάουσας θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις συμβούλους (ο δήμαρχος, δυο από την πλειοψηφία και ένας από τη μείζονα μειοψηφία) στην εκλογική διαδικασία της ανάδειξης νέων οργάνων της ΠΕΔ ΚΜ, στην οποία μετέχουν 200 εκλέκτορες από τους δήμους της περιφέρειάς μας και θα αναδείξουν το 25μελές δ.σ. Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός, πριν από...


την εκλογική διαδικασία, δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για το δ.σ. της ΠΕΔ ΚΜ, τονίζοντας επίσης  τη μεγάλη καθυστέρηση στην ανάδειξη νέων οργάνων της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Τη διαδικασία, με τις δυο κάλπες, κατήγγειλαν οι παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας. Τελικά πέραν του δημάρχου εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι κ. Θωμάς Βράντσης και Κώστας Παπαδόπουλος (αναπληρωματικός ο κ. Γιάννης Γκαρνέτας) και από τη μείζονα μειοψηφία ο κ. Γιάννης Κελεσίδης. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις ειδικών ως προς την «ανθρωπογεωγραφία» των παρατάξεων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και ειδικά  αυτών που πρόσκεινται στα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας, το αποτέλεσμα θα είναι οριακό με την παράταξη Μπουτάρη και τους 20 εκλέκτορές της να έχει κύριο λόγο, αφού αποτελεί το 10% του σώματος και εκλέγει μόνη της 3 συμβούλους στο 25μελές δ.σ.!


1 σχόλιο:

  1. οπου αξιωμα για προβολη ο καραμπατσος με τους δικους του ειναι παρον .... λετε να των δουμε και για βουλευτη,αλλα δεν μας λεει αν θα παει να υποδεχτη και των ακατανομαστο αρχηγο του στην εκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή