Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Οι γυναίκες με τα μαύρα, στο θέατρο άλσους της Βέροιας


Το απόλυτο sold out του χειμώνα, η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία στην Αθήνα είναι το έργο των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα», μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη Ελλάδα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή και την ‘ευλογημένη απάτη’. Γραμμένη με το ταλέντο και το δηλητηριώδες, σπαρταριστό χιούμορ των δύο εξαιρετικών δημιουργών, με ένα θίασο που...
συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες κωμικές δυνάμεις θηλυκού γένους στην Ελλάδα,  περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.
Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου και η Χρυσούλα Διαβάτη.
Μαζί τους οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Γιάννης Αθητάκης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Λευτέρης Λαμπράκης, Βασιλική Μπισαράκη, Παρθένα Χαροζίδου
Είσοδος: 24€ & 18€ φοιτητικό, μαθητικό. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.
Στη Βέροια  η παράσταση θα ανέβει την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. στο θέατρο "Αλσους" Μελίνα Μερκούρη. 
Τι θα δούμε σε αυτό το έργο; Ιδού λοιπόν…Ο Θεός έτρεμε ολόκληρος από τα νεύρα του παρακολουθώντας όσα συνέβαιναν στη γυναικεία Μονή της Παναγιάς της Μαυροβουνιώτισσας κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα από τις ίδιες της ιέρειες της πίστης του. Αν και 2000 χρόνια τώρα είχε αποφασίσει να μην ξανασχοληθεί με τους ανθρώπους– το αποτυχημένο αυτό πείραμα που προτιμούσε να ξεχνάει– η αλήθεια είναι ότι η σκέψη να ρίξει φωτιά και να τους κάψει όλους, άρχιζε να παίζει σα μεγάλη πιθανότητα στο θεϊκό μυαλό του. Μπορεί η μέχρι τώρα ιστορική διαδρομή του να έχει δείξει ότι είναι πανάγαθος, μεγαλόκαρδος, πάνσοφος και κυρίως… ΚΥΡΙΟΣ –αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Συγγραφή: Αλέξανδρος Ρήγας- Δημήτρης Αποστόλου

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΑΨΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ,ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή