Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥ ΓΥΘΕΙΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΟΙ.....ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΓΚΑΛΕ!!


 Νεκρός στο βωμό του καθήκοντος έπεσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, δίνοντας  μάχη με τις φλόγες.Ο 49χρονος Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, «έπεσε» την ώρα του καθήκοντος, όταν περικυκλώθηκε από τις φλόγες στη φωτιά που καίει στο Βαθύ.Ο άτυχος αξιωματικός  είχε ζητήσει άμεση βοήθεια στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά, προκειμένου να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ωστόσο όταν ο οδηγός του οχήματος επέστρεψε στον τόπο που επιχειρούσε ο διοικητής της πυροσβεστικής του Γυθείου,τον βρήκε νεκρό. Αυτοί είναι λοιπόν οι ήρωες που πέφτουν στην ...
ώρα του καθήκοντος. Δεκάδες οι νεκροί στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην ΕΛΑΣ και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τη στιγμή που τα "παχύδερμα" των κυβερνώντων, τύπου Πάγκαλου, τους υβρίζουν ως αντιπαραγωγικούς και τους κόβους τους πενιχρούς μισθούς τους. Αιωνία σου η μνήμη Κωνσταντίνε Καστρή.

2 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣ ! ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το επάγγελμα (αστυνομικού-πυροσβέστη) δεν θεωρείται επικίνδυνο και ανθυγιεινό και έμεινε και πάλι έξω από τη λίστα των βαρέων επαγγελμάτων.
    Οι κυβερνώντες αποδεικνύουν την απ αξίωσή τους.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή