Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΔΟΛΑ"!!! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ.

 Μπορεί ο τίτλος αυτού του δημοσιεύματος να παραπέμπει σε προεκλογικό  σποτάκι, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινός και μάλιστα σε όχι προεκλογικό χρόνο. Τα αντανακλαστικά του αρμόδιου για θέματα καθαριότητας αντιδημάρχου κλ Μανώλη Βαδόλα, είναι και άμεσα και δραστικά. Την Κυριακή γράψαμε για τις κλούβες που πέταξε κάποιος κομπλεξικός κρετίνος στη "διώρυγα" στο δρόμο για το Κουκούλι, σήμερα έγινε η επιχείρηση από τα συνεργεία καθαριότητας και απομακρύνθηκαν οι κλούβες. Επιχείρηση που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο εν λόγω "κύριος" τις πέταξε στο γκρεμό!! Το ίδιο άμεσες είναι και οι
ενέργειές του σε όλα τα θέματα καθημερινότητας που εντοπίσαμε, όχι μόνο εμείς ως blog, από τη λίμνη στο πάρκο, μέχρι τα σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο του Κοπανού!! Τέτοιους συνεργάτες χρειάζεται ο δήμαρχος. Βέβαια στην περίπτωση του Βαδόλα η αμεσότητα των ενεργειών του πηγάζει από το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος προέρχεται από την αγορά, η οποία έχει μάθει να λύνει και όχι να δημιουργεί προβλήματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου