Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αυθαίρετα συμπεράσματα: όλοι οι πρώην βουλευτές δικαιούνται τα αναδρομικά!


Ηλίας Φωτιάδης. Εμείς τον εντοπίσαμε στα εγκαίνια των αιθουσών του γυμνασίου-λυκείου στο Αγγελοχώρι. Οφείλαμε να τον ρωτήσουμε αν είναι μέσα στους συνταξιούχους βουλευτές που ζητούν τα αναδρομικά. Μας απάντησε ότι… μάλλον είναι, δεδομένου ότι οι πρώην βουλευτές είχαν βάλει δικηγόρο για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο ίδιος δεν γνωρίζει την έκβασή της. (Αφού μπήκε δικηγόρος στην υπόθεση… χωριό που φαίνεται…)
Μας είπε όμως ότι είναι και λεφτά που τα δικαιούται.
Εμάς είναι φίλος μας και τον αγαπάμε. Δεν το σχολιάζουμε. Σχολιάστε το εσείς!
Πάντως η απάντηση του Ηλία Φωτιάδη αφορά τους πάντες. Στη λίστα των βουλευτών που αιτούνται τα αναδρομικά των 80 εκατ. ευρώ ανήκουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. (Δηλαδή το ‘συνταξιούχοι βουλευτές’ έχει την έννοια του ‘πρώην’!) Διότι κανείς δεν βγήκε να το διαψεύσει…

7 σχόλια:

  1. Ο αγαπητός Ηλίας,προφανώς ενστερνίζεται τα λόγια του πρώην υπουργού κ. Βουλγαράκη, που είχε πει για σκάνδαλο του Βατοπεδίου,ότι ΄΄το νόμιμο είναι και ηθικό΄΄.Διαφωνούμε Ηλία.

    Υ.Γ. Θεόδωρε,ο δικηγόρος των βουλευτών ήταν και ο ίδιος βουλευτής και ο γιός του είναι στην παρούσα Βουλή.Quiz για σένα και τους συνεργάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:23 η κορη το ειναι βουλευτης. το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O LIAKOS THA TA XARISI STON SPARTSI? H MIPOS STIN MITROPOLI GIA NA KANI TON AGIO LIAKO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XERA ME OTI ITANE 300 ARPAGTIKA ALA FENETE OTI INE PARAPANO. KAPOTE EMPENES STIN POLITIKI PLOUSIOS KAI EFGENES FTOXOS.
    TORA TI GINETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΓΙΑΤΙ Κε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ;
    ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος Ηλιας και κουραφεξαλα να τους παρουν πισω και τις συνταξεις γιατι αυτοι και μονο αυτοι εκαναν την Ελλαδα, Ελλαδιτσα και οπου πανε δεν πρεπει να τους λεει κανενας ουτε καλημερα.Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΞΕΦΤΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή