Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ!!

Η χθεσινή αποκριάτικη και κακοστημένη παράσταση της κατοχικής  κυβέρνησης Παπανδρέου, ενάντια( τάχα μου) στα αφεντικά της ( Τρόικα., ΔΝΤ, ΗΠΑ και τις λοιπές....αντιδημοκρατικές δυνάμεις) μόνο ως μια κακόγουστη φάρσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.  Μια καρικατούρα ανδρείκελων  που οδηγούν τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση και την καταστροφή. Μια χούφτα ανθυπάτων που δίνοντας γη και ύδωρ στις ΗΠΑ και τα αντιδραστικά κέντρα εξουσία, θέλουν να παραδώσουν Μακεδονία, Αιγαίο και Κύπρο στις ορέξεις των παγκοσμιοποιητών. Υποβοηθούμενη από τα
MEGAλα παπαγαλάκια των πληρωμένων κονδυλοφόρων. Οι, ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, πολίτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, οι άνθρωποι του μόχθου και της εργατιάς που στήριξαν προεκλογικά τα ψεύτικα και χυδαία προπαγανδιστικά φληναφήματα του κ. Παπανδρέου οφείλουν να ξεσηκωθούν. Τα υπόλοιπα γκεμπελίστικα παίγνια ( με την "καλή" κυβέρνηση που αντιστέκεται στην "κακή" Τρόικα) είναι γνωστά σε όσους ασχολήθηκαν με την ψυχολογική καταρράκωση του δημοκρατικού φρονήματος των Ελλήνων πολιτών. Η λύση είναι μια λοιπόν. Ή θα ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, όπως πράξαμε την περασμένη Δευτέρα στη μεγάλη συγκέντρωση της πλατείας, ενάντια στους κατοχικούς κυβερνήτες, ή ι επόμενος χειμώνας 2011-2012 θα θυμίσει τον χειμώνα του 1941-1942. Εβδομήντα χρόνια μετά, ίδιοι κατακτητές τότε και τώρα και ίδιοι γερμανοπροσκυνημένοι. Κλείνοντας θα πρότεινα τη θεματολογία της κυβερνητικής "αντίστασης" ως πρώτο άρμα για την παρέλαση στη Νάουσα, την Κυριακή των Αποκριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου