Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Ενωτικό λόγο άρθρωσαν ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των μειοψηφιών του νέου δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βέροιας και Νάουσας κ. Παντελεήμονα. Ο δήμαρχος μετά τις ευχές του και τις παραινέσεις για ενότητα τόνισε ότι η μέρα είναι ιστορική και ξεκινά ένα καινούριο δύσκολο ταξίδι με πρώτο βήμα την ορκωμοσία. Η κ. Ιωσηφίδου έκανε λόγο για γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση ευχόμενη υγεία και αντοχές. Υγεία και υπομονή ευχήθηκε εκτός κειμένου ο κ. Γώγος, ενώ ο κ. Καρτσιούνης αναφέρθηκε στην αδήριτη ανάγκη των κοινωνικών αγώνων.
Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο Νάουσας, παρουσία των βουλευτών κ.κ. Σιδηρόπουλου και Τόλκα, του νομάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη, της δημάρχου Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου κ.α.

Παρα...κους κους από την ορκωμοσία.

Από κείμενο διάβασαν το χαιρετισμό τους οι κ. Καραμπατζός και Ιωσηφίδου, εκτός κειμένου οι κ. Γώγος και Καρτσιούνης( να προσέχει ο σύντροφος γιατί υπάρχει ο κίνδυνος..προβοκάτσιας από την ....ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!)

Μεγάλος ο αριθμός των συμβούλων που βρέθηκε στη σκηνή, σε βαθμό να αναρωτιόμαστε όλοι αν αντέξει τόσο βάρος.( όχι μη στεναχωριέστε δεν υπάρχουν πλέον τα περιβόητα πατάρια της....ΔΗΚΕΝΑ.  Η , τέως, δημοτική επιχείρηση μας άφησε πλέον χρόνους, ευρισκόμενη εν τόπω χλοερώ!!)

Μπροστινές θέσεις έσπευσαν να πάρουν επί σκηνής οι Ναουσαίοι δημοτικοί σύμβουλοι, αφήνοντας στα μετόπισθεν τους υπόλοιπους. Το γεγονός σχολιάστηκε χαμηλόφωνα από Ανθεμιώτη.( Όλοι παιδιά δικαιούνται ένα δεκαπεντάλεπτο δημοσιότητας. Μην σπρώχνεστε ο δήμαρχος δεν θα σας κρίνει από το ποιός ήταν καλύτερος στην πόζα!!)

Ψηλότερος δημοτικός σύμβουλος επί σκηνής ήταν ο Αντώνης Μπορδάνος. Ο κοντύτερος δεν φαινόταν. (Πολύδωρα ζεις, εσύ μας οδηγείς  …)

Ακροβάτες έγιναν οι δημοσιογράφοι για να φωτογραφήσουν τον τεράστιο όγκο του πλήρους δημοτικού συμβουλίου με τα τοπικά, δημοτικά κ.λπ.

Με πρόβλημα στη μέση ορκίστηκε ο Μανόλης Βαδόλας, αφού κι όταν υπέγραψε δεν μπόρεσε να σκύψει. (Περαστικά, χρόνια πολλά σήμερα που γιορτάζεις και ελπίζουμε να μην χρειαστείς ...ρεκτιφιέ!!!)

Με εντυπωσιακό κομπολόι εμφανίστηκε στην πίστα ο Θόδωρος Φανιάδης από το Γιαννακοχώρι.Διότι διατί να το κρύψωμεν, Πόντιος χωρίς κομπολόι δεν γίνεται. Όπως παλιά δεν γινόταν αλλαγή χωρίς το ...ΚΚΕ ( Τώρα δεν γίνεται μνημόνιο χωρίς Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου