Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΕΝΑ ΜΑΖΙ:«Νέο επεισόδιο του εν αργία κ. Κουτσογιάννη στο TV100»


Αν δεν ήταν η απόλυτη τραγωδία θα μπορούσε να είναι κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Τι δήλωσε χθες σε συνέντευξη της ΕΡΤ3 ο κ. Κουτσογιάννης αναφορικά με το επεισόδιο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση;


«Πήγα να ζητήσω το φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος δεν έχει τίποτα μέσα, μόνο την απόφαση του δικαστηρίου και το έγγραφο ότι τίθεμαι σε αργία. Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Υπήρξε ένας έντονος διαξιφισμός και τέλειωσε εκεί.» 


Το επιβεβαίωσε άλλωστε και η πάντα δίπλα του, δικηγόρος Παναγιώτα Βράντση. «Μία ένταση υπήρξε», δήλωσε χθες στα κοινωνικά δίκτυα. 


Τα ίδια περίπου δήλωσε ο κ. Κουτσογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί από το γραφείο του δημάρχου, όπου παρανόμως χρησιμοποιεί, αφού τελεί υπό διοικητική αργία, στην τηλεόραση του TV100. 


Μόνο που το ρεπορτάζ είχε και μία φωτογραφία από αυτά που άφησε πίσω του ο μαινόμενος κ. Κουτσογιάννης. Σπασμένα τζάμια άφησε πίσω του, με περισσό θράσος ο βαρύμαγκας κύριος Κουτσογιάννης και δήλωσε ευθαρσώς «Υπήρχε ένα τζάμι εκεί πάνω, που χωρίς να υπάρχει πρόθεση, χτυπώντας το έσπασε». Φταίει δηλαδή το τζάμι!


Είναι αλήθεια ότι επιτέθηκε και σωματικά σε υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης;


Η απάντησή του στην συνέχεια  πάλι απειλές, απειλές, απειλές. «Θα τους πάω μέχρι τέλους»!


Μα καλά αυτή είναι η εικόνα ενός σύγχρονου δημάρχου στην Ελλάδα σήμερα;


Πριν κάποιο διάστημα υπουργός της κυβέρνησης αναγκάσθηκε να παραιτηθεί επειδή προσπάθησε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο κινούμενος επιθετικά σε έναν υπάλληλο σε κάποιο αεροδρόμιο.


Ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά για τους Δημάρχους;


Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών και την απομάκρυνση του κ. Κουτσογιάννη από την θέση του. Ζητάμε λοιπόν την παρέμβαση συγκεκριμένα του υπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου και του υφυπουργού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασιλείου Πέτρου Σπανάκη.


Ο κ. Κουτσογιάννης συνεχίζει να πληγώνει ανεπανόρθωτα την εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα με τον χαρακτήρα και τις απειλές του.


ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ!


 


 


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου