Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Αδυναμία υποδοχής σχολικών ομάδων στο Κ.Ε.ΠΕ.Α/ΚΠΕ Νάουσας».


Αξιότιμες/οι κυρίες/οι, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κ.Ε.ΠΕ.Α Νάουσας μεταφέρθηκε από το οικοτροφείο του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, όπου στεγάζονταν όλα τα προηγούμενα  χρόνια, στο παλιό εργοστάσιο του

Λόγγου-Τουρπάλη- Κύρτση. 

Στο νέο χώρο εγκατάστασης του Κ.Ε.ΠΕ.Α,  επί του παρόντος  βρίσκονται οι κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες με τη σειρά τους περιμένουν να μεταφερθούν σε νέο δικό τους χώρο με άγνωστη ως σήμερα την ημερομηνία μεταφοράς τους.  Πέραν τούτου υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να μπορεί ο χώρος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Κ.Ε.ΠΕ.Α ΝΑΟΥΣΑΣ. Υπάρχουν θέματα  με τις  αίθουσες, τον  ξενώνα, τον αύλειο χώρο, την  υποδοχή των μαθητών, την ασφάλεια των μαθητών/τριών στο χώρο κλπ. Όλα αυτά  καθιστούν αδύνατη την πλήρη και εύρυθμη λειτουργία του Κ.Ε.ΠΕ.Α.

Μέχρι να λυθούν τα παραπάνω θέματα το Κ.Ε.ΠΕ.Α δεν μπορεί να υποδεχθεί σχολικές ομάδες στο νέο χώρο, αλλά θα υλοποιήσει  προγράμματα  που μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο πεδίο και σίγουρα εκτός του κτηριακού συγκροτήματος.

Εντός των επόμενων ημερών θα σταλεί πρόσκληση στα σχολεία για την συμμετοχή τους στα προγράμματα του Κ.Ε.ΠΕ.Α που υλοποιούνται στο πεδίο/ εκτός του κτηρίου. Ελπίζουμε πως σύντομα με την βοήθεια του Δήμου Νάουσας θα σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα φιλοξενίας και υλοποίησης και των υπολοίπων δράσεων και προγραμμάτων του Κ.Ε.ΠΕ.Α στον νέο χώρο.

Με εκτίμηση

Αρσινόη Παρασκευά

Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Κ.Ε.ΠΕ.Α ΝΑΟΥΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου