Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας κ.Παντελεήμονος


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το διάστημα από 24 έως 28 Οκτωβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχου

Ρουμανίας κ. κ. Δανιήλ θα βρίσκεται στο Βουκουρέστι, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου του Βουκουρεστίου.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης θα παραστεί στη φιλανθρωπική συναυλία του συσσιτίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή πάντων των εν Λαρίση διαλαμψάντων Αγίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου