Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Έκκληση προς τον δήμο κατοίκων των οδών Μισυρλή και Κοραή για τον καθαρισμό ακατοίκητων μονοκατοικιών

 


Προς: Δήμαρχο Ηρωικής πόλης Νάουσας κ.Κουτσογιαννη Νικολαο καθώς και αναπληρωτή αυτού κ. Δαγγα Στελιο. Κοινοποίηση:Προεδρο ΔΣ δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας κ.Αιδινη Ανδρέα 

Αξιότιμε κ.Δήμαρχε,


 Με αφορμή την πυρκαγιά στις 01/09/2024 στις οδούς Μυσιρλή και πάροδος Κοραή, αποτέλεσμα

την καταστροφή δυο ακατοίκητων μονοκατοικιών και φόβο της ζωής καθώς και της περιουσίας μας και κατόπιν εκκλήσεων μας όπως και της ιδιοκτήτριας εκ των δυο κατοικιών που δεν εισακούστηκαν, παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στην κατεδάφιση και καθαρισμό τους διότι αποτελούν εστία μόλυνσης με κίνδυνο την υγεία μας και τη σωματική ακεραιότητα μας.

 Γνωρίζουμε πως η κατοικία απ την οποία προήλθε η πυρκαγιά «δεν έχει ιδιοκτήτη» γι αυτό και απευθυνόμαστε σ εσάς. 

 Η ιδιοκτήτρια της δεύτερης κατοικίας, παρά το τραγικό συμβάν της, έχει όλη την καλή θέληση να προβεί άμεσα στις διαδικασίες καθαρισμού της περιοχής και είστε ενήμερος γι' αυτό. Δώρον Άδωρον όμως.Αν εσείς από την πλευρά σας δεν πράξετε τα  δέοντα. Η «υγειονομική βόμβα» θα εξακολουθεί να υπάρχει! Θα είναι αργά αν σκοτωθεί ανθρωπος διότι άρχισαν και καταρρέουν τα θεμέλια.

 Καλούμε εσάς κ. Δήμαρχε καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες σας, να μεριμνήσετε και να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες το συντομότερο δυνατόν.

                               

                         Με κάθε σεβασμό,

                         

                         Οι κάτοικοι και περίοικοι  των οδών Μυσιρλή και Κοραή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου