Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Τα καλύτερα από την Νανά Αηδονά για το περίπτερο της Ημαθίας στην ΔΕΘ


"Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι γεγονός, με σημαντικές και εξαιρετικές συμμετοχές!

Μία από αυτή, το περίπτερο του

Επιμελητηρίου Ημαθίας, όπου είχα τη χαρά να κάνω τα εγκαίνια, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, λόγω του project "Imathia Quality", μία αποτελεσματική συνεργασία του Επιμελητηρίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και των Δήμων Βέροιας, Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας και Αλεξάνδρειας!

Η δημιουργικότητα, η καρδιά, η αγάπη και η ζεστή φιλοξενία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της εξωστρεφούς αυτής πρωτοβουλίας! 

Είναι μία συνεργασία - πρότυπο για την ανάδειξη της γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού της Ημαθίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα!

Συγχαρητήρια σε όλους, στον καλό φίλο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη, τους Δημάρχους κ. Βοργιαζίδη, κ. Κουτσογιάννη και κ. Γκυρίνη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μπίκα και όλους όσοι εργάστηκαν γι' αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Μαζί στα εγκαίνια ο καλός φίλος Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Γκιουλέκας, οι συνάδελφοι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού κ. Μήττας, Τουρισμού κα. Χατζηβασιλείου και Εξωστρέφειας κ. Πρέλεβιτς, όπως και πλήθος κόσμου.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στις επόμενες δράσεις!"


Τα καλύτερα από την αντιπεριφερειάρχη οικονομικών, καλή φίλη της Ημαθίας, Νανά Αηδονά, για το περίπτερο της Ημαθίας και τις εκδηλώσεις του Imathia Quality, στην ΔΕΘ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου