Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου 6ου Νάουσα Βέρμιο Trail και 2ου 6 Κορφές

 


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 6ο Νάουσα Βέρμιο Trail και 2ο 6 Κορφές στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2025 με τη αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Νάουσας.


Αυτός ΔΕΝ είναι μόνο ένας αγώνας. Είναι μία γιορτή.


Και μάλιστα πολύχρωμη. 


Μικροί να χειροκροτούν μεγάλους και το αντίστροφο.


Συμμετείχαν 51 δρομείς στα 44 χιλιόμετρα 3000d με όριο τις 10 ώρες, 63 δρομείς στα 24 χιλιόμετρα 1400d, 109 δρομείς στα 10 χιλιόμετρα  570d, 23 αθλητές στο Alsos Run and Fun, και 80 μαθητές στους παιδικούς αγώνες από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Αγγλία. Οι περισσότεροι δρομείς ήρθαν με τις οικογένειες τους, έπαιξαν, γέλασαν, κουράστηκαν.



Για άλλη μία φορά, το διπλό  Pasta Party της Παρασκευής και του Σαββάτου με ζυμαρικά, ο εκπληκτικός χώρος εκκίνησης και τερματισμού στο άλσος του Αγίου Νικολάου, η σηματοδότηση, τα πεντακάθαρα μονοπάτια, οι πολλοί εθελοντές, τα καταπληκτικά μπλουζάκια της VSR, οι 6000 (Έξι χιλιάδες) φωτογραφίες, το συλλεκτικό μετάλλιο σηματοδοτούν γιατί το Νάουσα Βέρμιο Trail συγκαταλέγεται στους καλύτερους οργανωτικά αγώνες στην Ελλάδα.


Νταούλια, μασκώτ, και καρναβαλιστές έδωσαν τον δικό τους τόνο κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Κρυοθεραπεία στους 12 βαθμούς κελσίου και μπουφές με τοπικά προϊόντα.


Για την ιστορία, πρώτευσαν στα 5 χιλιόμετρα η Χλόη Βραβοσινού και ο Βασίλης Βαβλιάκης, στα 10 χιλιόμετρα η Μαρία Ξυλούρη και ο Νικόλαος Μάρτος , στα 24 χιλιόμετρα η Βασιλική Μουλα Φαρμάκη  και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος και στα 44 χιλιόμετρα η Νικολέτα Γεράρδη και ο Γιώργος Μητρούδας. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις οικογένειες τους, τους πολλούς εθελοντές και χορηγούς μας.


Ραντεβού τον Σεπτέμβριο του 2025 για το 7ο Νάουσα Βέρμιο Trail και το 3ο 6 Κορφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου