Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

«4ΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» στη Νάουσα


Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΜΙΟ TRAIL», με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,» αποστάσεων 24,5 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. 

Ο Αγώνας των 24,5 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Κοινότητα Μαρίνας, οδός Μαρίνας – Νέας Στράντζας, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5 χλμ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοινότητα Κοπανού, περιοχή «Τζουμέλα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους. 

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=27f51808e01d1f108610e400b03cd563&l=GR και συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στην αναλυτική προκήρυξη του αγώνα στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας (www.naoussa.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου