Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

21η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας


Με μεγάλη χαρά, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, καλεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 τα μέλη, τους φίλους, όσους υπήρξαν Πρόσκοποι Λυκόπουλα, μέλη του Ελληνικού Οδηγισμού και τις οικογένειές τους, στην 21η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο μαγικό, γεμάτο αναμνήσεις, νοσταλγία και όμορφες στιγμές, Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς. 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 και περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, ανανέωση υπόσχεσης, απονομές μεταλλίων, Προσκοπικά τραγούδια, παιχνίδια, «χορούς», εκπλήξεις και μεσημεριανό γεύμα.

21η συνάντηση στην αγαπημένη Καστανιά, για να ξαναζωντανέψουν οι  αξίες, οι εμπειρίες και οι παρέες, για να χτυπήσουν οι καρδιές για τις αναλλοίωτες φιλίες και να αντηχήσουν τα γέλια για τις αξέχαστες περιπέτειες. Για να αφήσουμε πίσω για μια μέρα την δύσκολη πραγματικότητα, με την απλή συνταγή: «Γέλιο, δράση και παιχνίδι, κάθε μέρα μουσική…»

Μικροί και μεγάλοι. «…με τη φλόγα στην καρδιά και το κεφάλι ψηλά βαδίζουμε μπροστά…», για μια πετυχημένη, πρωτότυπη, ευχάριστη, διασκεδαστική, νοσταλγική, και αξέχαστη Προσκοπική συνάντηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6987170785 και 6972039808 στο κατάστημα dora.gr στην πλατεία Πλατάνων 14, και στο βενζινάδικο Shell Σταδίου 188. Τιμή συμμετοχής 10€. 

Δεν ξεχνάμε το μαντήλι, τη στολή, ένα καπέλο και το πανωφόρι μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου