Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ξεχώρισε η Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» στο Θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Κολυμβητικής Ακαδημίας "ΝΑΟΥΣΑ" στο Θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών και Μίνι Κατηγοριών. 

Οι 39 νεαροί αθλητές μας πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις και κατέρριψαν πολλά ατομικά ρεκόρ,

αποδεικνύοντας καρποφόρα την προετοιμασία και τους κόπους από τις προπονήσεις όλης της χρονιάς, με τη συγκομιδή των μεταλλίων να φτάνει τα 42: 12 χρυσά, 17 ασημένια και 13 χάλκινα, φέρνοντας την ΚΑΝ πρώτη στο νομό Ημαθίας και 5η στην ΠΕΚΚΔΜ. 

Το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία ήταν τα κλειδιά στην επιτυχία μας, με τους αθλητές μας να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον και να αποδεικνύουν ότι με χαρά, πειθαρχία και συνεργασία, μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. 

Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση που ένιωσαν καθώς έβλεπαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, ήταν μια από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές στιγμές του πρωταθλήματος

Η στήριξη βέβαια των γονιών και των προπονητών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, δίνοντας στα παιδιά την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ώθηση.  

Εμείς από την μεριά μας, δηλώνουμε απερίφραστα περήφανοι για τους αθλητές μας και τις επιδόσεις τους, αλλά και για το σύνολο της ομάδας μας, για όσα με κόπο, επιμονή και αφοσίωση έχει καταφέρει. Ανυπομονούμε για τα καλύτερα που είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν! 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές μας Λαζαρίδη Βασίλη, Αλεξόπουλο Γιώργο και τους γονείς για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου