Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

"ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ". Του Τάσου Καραμπατζού, πρώην δημάρχου Νάουσας


 Προσωπικά, είμαι αναφανδόν με το "ΕΜΕΙΣ". Αυτή η έρμη η πόλη κι ο Δήμος ολόκληρος για να βγει από το τέλμα χρειάζεται συσπείρωση, συνέργειες, συνεργασίες, συναινέσεις και  απτά έργα χρήσιμα για την Κοινωνία. Το κρίσιμο ερώτημα όμως, είναι ποιοι είναι οι "αυτοί", αλλά  και τι κάνουν τώρα οι "εμείς".

          Η πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου Νάουσας περιείχε πολλά και ταυτόχρονα  τίποτε ουσιαστικό. Μεταξύ  των πολλών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο μας αναφέρθηκε και  στο "Αιολικό πάρκο στο Βέρμιο". Τι είπε ο κ. Δήμαρχος; "Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να ελέγχουμε  αν υπάρχουν παραβάσεις επί των αδειοδοτημένων εργασιών. Το έργο θα μπορούσε να διακοπεί αλλά αυτό χάθηκε με ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης". 

        Με λίγα λόγια, άλλα λέγαμε κι άλλα κάνουμε !!!

         ....................

         Το παρακάτω   κοκκινο-πράσινο προεκλογικό δημοσίευμα (Οκτώβρης 2023), είναι απολύτως ξεκάθαρο. Το μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο τώρα, είναι τι έκανε ή τι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ η παρούσα διοίκηση του Δήμου Νάουσας. 

       Γιατί άραγε από την 1-1-2024 που διοικεί τον Δήμο μας,  δεν υλοποίησε ακόμη την  απόφαση του Δ.Σ.; Πλειοψηφία δεν έχει;

        Αλλά, ο στόχος επετεύχθη. Οι εκλογές εκερδήθησαν. Δεν βαριέσαι τώρα; Ο λαός όμως, πίστεψε τον νυν δήμαρχο και του έδωσε την ψήφο του για να υλοποιήσει αυτός την απόφαση του Δ.Σ. Γιατί δεν το πράττει; 

       Γιατί, ως οδηγός που είναι τώρα  δεν βάζει αυτός το φρένο στις Ανεμογεννήτριες, όπως υπόσχονταν προεκλογικά;  

       Όπως διαβάσαμε δε, ολόκληρη η συνέντευξη βρίθει  αυταρέσκειας, εγωπάθειας, αλαζονείας, ξερολισμού, θεωριών, υπερβολών και αμέτρητων βερμπαλισμών. 

        Τι συμπέρασμα βγάζει ο αναγνώστης; 

        Όλα τα  "καλά",  δικά μου.   

        Όλα τα  "κακά",  των άλλων ......... 

        Μια πλήρης επιβεβαίωση του ........"ΕΜΕΙΣ" και του ....."ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". Με λίγα λόγια, αυτό ακριβώς που ΔΕΝ χρειάζεται ο τόπος μας. 

        Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου