Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Κακώς ήρθες γραμματέα στην Ημαθία

 


Κακώς ήρθες στην Ημαθία, αγαπητέ τέως γραμματέα της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Σημίτη. Δεν υπήρξες ένας απλός υπουργός του "εκσυγχρονισμού", αλλά ο γραμματέας του Κινήματος. Κάποιοι θα πουν και ο γιος του ιδρυτή του έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και έκανε δικό

του κόμμα. Πρώτον ο Γιωργάκης έχει το ακαταλόγιστο. Και δεύτερον δεν πήγε με τη ΝΔ. Αν ήσουν ένας απλός υπουργός του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης Σαμαρά, θα σου έλεγα, καλώς ήρθες στην Ημαθία. Αν ήσουν δευτεροτριτοκλασάτο στέλεχος το απόγευμα ίδιο. Έχουν όλοι δικαίωμα να αλλάζουν κόμματα. Όχι όμως οι σημαίες ενός χώρου. Πραγματικά σε λυπήθηκα όταν αραδιαζες ένα σωρό επιχειρήματα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολλά εξ αυτών ορθά. Αλλά εσύ που έκανες σκληρές επιθέσεις, πολιτικές προφανώς, στους γκαουλάϊτερς της δεξιάς στην Ημαθία, όταν μεσουρανούσες στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη και το κόμμα; Ε, λοιπόν...δεν δικαιούσε δια νά ομιλείς.

Υ.Γ Προφανώς υπήρξες ο κορυφαίος υπουργός σε όλες σου τις περιόδους που έκανες σημαντικά έργα στην Ημαθία. Πολύ σημαντικά όπως οι σχολές του ΑΠΘ και της Αστυνομίας. Προφανώς έχεις ικανότητες που δεν διαθέτουν άλλα στελέχη της ΝΔ.Αλλα ρε αδερφέ τα στερνά τιμούν τα πρώτα.Ας ήσουν τουλάχιστον εξωκοινοβουλευτικός υπουργός του Μητσοτάκη. Αν φυσικά οι εξελίξεις της 25ης Ιουνίου είναι θετικές για τη ΝΔ. Διότι τζάμπα ράβουν κουστούμια κάποιοι γαλάζιοι συναγωνιστές σου σήμερα. Αν δεν πιάσει η ΝΔ 151 έδρες.

Υ.Γ 2. Πλήρης η αφωνια του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την έλευση σου στην Ημαθία. Θα μου πεις εδώ γυρνούσαν στην κουστωδία σου πρώην γραμματείς της νομαρχιακής, σε εποχές μάλιστα δόξης για το κόμμα τους, τα νέα παιδιά της σημερινής νομαρχιακής θα σε "καλωσώριζαν;".

1 σχόλιο: