Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Παραίτηση Κορωνά, με ευχαριστίες, αλλά...αναστολή ευχών από τον δήμαρχο!

 


Την παραίτηση του από το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας κατέθεσε ο Θεόφιλος Κορωνάς. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεόφιλο Κορωνά για τα 8,5 χρόνια της κοινής μας συμπόρευσης. Τις ευχές μου θα του τις δώσω αργότερα, όταν γνωρίζω τι θα κάνει" είπε ο δήμαρχος. Προφανώς για να μην αναγκαστεί να τις πάρει πίσω, αν ο κ.Κορωνάς βρεθεί σε άλλο, δημοτικό, συνδυασμό" είπε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

              Κορωνάς: Ευχές χωρίς...αντιπαροχή


Στην απόφαση του να κλείσει τον κύκλο της συμμετοχής του στα δημοτικά κοινά με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη, η τοποθέτηση του Θεόφιλου Κορωνά. Ο ίδιος είπε ότι ο κύκλος της (παράταξης)έπρεπε να κλείσει το 2014, λέγοντας ότι πολλά στελέχη της "κλαδεύτηκαν" από τον δήμαρχο." Προτίθεμαι να συμμετάσχω εκ νέου σε μια παράταξη  Οι ευχές δεν δίνονται με αντιπαροχή. Εύχομαι στον δήμαρχο  να είναι γερός και κάθε τύχη. Αν και οι εκλογές κερδίζονται από το εκλογικό


σώμα" κατέληξε ο κ.Κορωνάς.


                                        Απάντηση Βοργιαζίδη στα περί "κλαδέματος" 


Στα όσα περί..."κλαδέματος" είπε ο κ.Κορωνάς, ο δήμαρχος είπε. "Είχαμε την  πληροφόρηση ότι ο Θεόφιλος προαλείφεται για επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Πέραν της συνέπειας τον διέκρινε και η σοβαρότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρεκκλίνει, λοιπόν. Όλη δημοτική  ομάδα μας ήξερε εδώ και δυο χρόνια ότι θα είμαι  εκ νέου υποψήφιος. Τα περί "κλαδέματος" που ανέφερε, θα τον καλούσα να έρθει στην δημοτική ομάδα να το συζητήσουμε".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου