Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξανδρος Νουλίκας: Ξεκινάνε, με μερική λειτουργία, τα 3-5 Πηγάδια το Σάββατο 12η Φεβρουαρίου.Στόχος μας η επαναφορά των εγκαταστάσεων του σε πλήρη 12μηνη λειτουργία

 


"Η εταιρία μας «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ Υπηρεσίες Χιονοδρομικού Κέντρου», μετά από πλειοδοτική διαδικασία του δήμου Νάουσας, εκμίσθωσε το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια για τα επόμενα 23 χρόνια.

Η βασική ομάδα έργου για την αναβάθμιση και εξέλιξη των 3-5 Πηγαδιών αποτελείται από έμπειρα

στελέχη οι οποίοι, ο καθένας στον τομέα του, έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και θα συμβάλουν ώστε το χιονοδρομικό κέντρο να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο θέρετρο 12μηνης λειτουργίας.

Η φετινή μερική λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 12/2/2022 με τη λειτουργία των συρόμενων αναβατήρων Σ1, Σ2, Σ3 πάντα με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το Lift Bar στη βάση του αναβατήρα Σ2.

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες, για να επανέλθουν όλες οι εγκαταστάσεις των 3-5 Πηγαδιών σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία.



Για την εταιρία   


Αλέξανδρος Νουλίκας"


Θετικά τα νέα για το χιονοδρομικό των 3-5 Πηγαδιών, που μετά από τόσες περιπέτειες στην έγκριση της μίσθωσης τους, εξαιτίας των όσων, γνωστών και...περασμένων πλέον, διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, με τον Νικόλα Καρανικόλα να πετυχαίνει στο...και πέντε την απαιτούμενη πλειοψηφία για την 23η εκμίσθωση του. Ευχές στον Αλέξανδρο και τον Γιώργο Νουλίκα να πετύχουν τους στόχους τους. Και στον δήμο να υποβάλλει τις απαιτούμενες μελέτες χρηματοδότησης των έργων που υποσχέθηκε ότι θα γίνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα αλλάξουν σίγουρα το...τοπίο στα "Πηγάδια" καθιστώντας το ένα θέρετρο δωδεκάμηνης λειτουργίας. Με ότι, θετικό, σημαίνει για την τοπική οικονομία του βουνού και της Νάουσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου