Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Νάουσα. Από το covid free στην Επισκοπή ενός....γάμου δρόμος!

 


Έσπασαν τα τηλέφωνα μου σήμερα από συναδέλφους τηλεοπτικών σταθμών που..."εναγωνίως" ενδιαφέρονταν, βεβαίως, βεβαίως,  για την υγεία των νοσήσαντων από covid  στον "περιθρύλητο" γάμο της Επισκοπής. Κάποια μάλιστα μου είπε αν υπάρχει...

video από τον γάμο! Δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε όταν της είπα ότι δεν κάνω τέτοιου είδους "ρεπορτάζ", ενώ είμαι τόσο...απληροφόρητος που δεν είχα καν το τηλέφωνο του κοινοτάρχη. Μικρό το κακό ότι ο Δήμος Νάουσας έγινε πανελλαδικώς ρεζίλι με τα καμώματα ορισμένων.Το ουσιαστικό είναι ότι οι φίλοι από την Επισκοπή,  την Μαρίνα,  την πόλη της Νάουσας,  όλου του Δήμου, δεν έχουν πειστεί, κατά το ήμισυ τους, να κάνουν το εμβόλιο. Και τα επακόλουθα τους επόμενους μήνες θα είναι βαριές λοιμώξεις,  διασωληνώσεις και θάνατοι. Ειδικά στους άνω των 60 ετών. Όλοι μας οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι ο ιός δεν τελειώσει,  είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και κολλάει άμεσα σε κοινωνικές συναθροίσεις.Οταν ο ένας είναι πάνω στον άλλον.Οπως οι γάμοι, τα γλέντια  και τα πανηγύρια. Είμαι βέβαιος ότι ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας  θα ακυρώσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μας φτάνουν οι γάμοι για να μετεξελιχθούμε από  covid free που κάποτε διατυμπανίζαμε σε covid full!

Υ.Γ Καλή ανάρρωση στους 376 πολίτες της Νάουσας που είναι ενεργοί στην λοιμωξη του κορωνοϊού την βδομάδα που μας πέρασε.Βέβαια  μετράμε και νεκρούς, αλλά αυτό ούτε που μας νοιάζει. Κρίμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου