Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονος, 19 με 24 Οκτωβρίου


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά

Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 


 


Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίαςθα τελέσει Δοξολογία για τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο. 


 


Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως. 


 


Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. 


 


Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ξεχασμένης.  


 


Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στους Ακαδημαϊκούς Διαλόγους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με θέμα: «Από Θεού άρξασθαι. Πως; διά της προσευχής». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου