Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Έφυγε τόσο νέος ο Χρήστος Σαμαράς

 


Ήταν μόλις 51 χρόνων. Ένα τόσο καλό παιδί, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Χρήστος Σαμαράς, ένας αγωνιστής της ζωής, όπως και ο πατέρας του ο Γιάννης, μεγάλωσε στην αγορά, δουλεύοντας καθημερινά. Εξαιρετικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου μας θα γίνει σήμερα Σάββατο 4η Σεπτεμβρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Νάουσας. Για την μεγάλη αυτή απώλεια, έγραψαν οι συνέταιροι του από το Νέον.


"


Δυστυχώς ,μετά από 25 χρόνια ,αυτή έμελε να είναι η τελευταία μας κοινή φωτογραφία,ο Christos Samaras , μας άφησε ,εντελώς απρόσμενα για το μεγάλο ταξίδι .

Αύριο στις 14.00  στην εκκλησία του Αγίου  Μηνά (η σωρός θα βρίσκεται από τις 13.00) θα αποχαιρετίσουμε τον αδερφό ,φίλο και συνεργάτη.Η επιχείρηση Cafe Νέον ,που με τόση αγάπη δημιούργησε ο ΧΡΗΣΤΟΣ και όλοι εμείς ακολουθήσαμε στα δικά του χνάρια και πάντα με την καθοδήγηση του, θα παραμείνει κλειστή  το Σάββατο 04/02 .Λέμε αντίο σε μια πραγματικά μεγάλη καρδιά ,τόσο μεγάλη ,που τον πρόδωσε !"  Καλό παράδεισο αδερφέ και ο Θεός να απαλύνει τον πόνο των δικών σου ανθρώπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου