Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Χρυσό ... Respect για την Βαρβαρέσος!

 


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 η βράβευση της εταιρείας μας, ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, με το Χρυσό Βραβείο "Top Branded Export Product" των Greek Exports Awards 2020 για το brand της SUPREME GREEN COTTON®!


Η διοργάνωση των βραβείων πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά από την ethnosEVENTS σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών.


Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Την εταιρεία μας εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της κ. Αργύρης Σαρρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη βράβευση, τόνισε ότι αυτή αποτελεί αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών των εργαζομένων και των συνεργατών της εταιρείας, που συντελούν στην επιτυχημένη διεθνή παρουσία της εδώ και δεκαετίες.


Η ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. με την αδιάλειπτη δραστηριοποίησή της στη Νάουσα περισσότερο από 55 χρόνια, είναι από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες  τόσο στην τοπική όσο και στην Ελληνική οικονομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου