Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Νικόλας Καρανικόλας προς τους επικεφαλής των παρατάξεων: Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανείς

"Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί. Δεν περισσεύει κανείς. Χρειάζεται να ξεπεράσουμε τις όποιες άγονες αντιπαραθέσεις. Με πληγώνει η συζήτηση στο fb μικροπροβλημάτων που δεν έχουν καμιά ουσιαστική αναφορά στο να προάγουν τον δημόσιο διάλογο στον δήμο μας.Απευθύνομαι στους επικεφαλής των παρατάξεων ζητώντας συστράτευση. Πρέπει
να αναζητήσουμε αναπτυξιακούς τομείς στον ενεργειακό τομέα. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Ας ασχοληθούμε όλοι μαζί με τη Νάουσα, χωρίς πολιτικές ψηφοθηρίας. Ας είναι το δημοτικό συμβούλιο ένας χώρος συζήτησης και ανάπτυξης για τους πολίτες του δήμου" είπε στο, δια τηλεδιασκέψεως, δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας.

"Ο δήμαρχος μας εξέπληξε ευχάριστα. Συμμεριζόμαστε την κοινή αγωνία για το αύριο αυτού του τόπου. Η κρίση της πανδημίας δεν έχει περάσει ακόμη στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Θα το αντιληφθούμε σε βάθος χρόνου. Ελπίζουμε να μην είναι τόσο δυσμενής, όπως φαίνεται από τις προβλέψεις. Σημαντικό το ότι συνεχίζονται τα έργα που σχεδιάσαμε ως δημοτική αρχή. Συγχαίρουμε τον δήμαρχο για την προσπάθεια που είχε με την κυβέρνηση, ώστε να εισρεύσουν χρήματα με αναπτυξιακούς σκοπούς, αρκεί να εξασφαλίζουν δράσεις της ετήσιας λειτουργίας των 3-5 Πηγαδιών, πέραν της χιονοδρομίας. Να υποστηριχθούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Τεράστιο ζήτημα το θέμα της ανάδειξης της Σχολής του Αριστοτέλη, αφού ο τόπος μας είναι ο μοναδικός που φιλοξένησε Αλέξανδρο και Αριστοτέλη" η, ενωτική, απάντηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκου Κουτσογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου