Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της κοινότητας Λευκαδίων

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα έγινε εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Λευκάδια Νάουσας στο πάρκο του χωριού.
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του
Προέδρου της τοπικής κοινότητας Λευκαδίων Δημητρούση Νίκου και του τοπικού συμβουλίου, της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας στα πλαίσια της 6ης Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής της Π.Ε. Ημαθίας μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη καθώς επίσης και του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Επίσης συμμετείχαν και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων «Αγία Παρασκευή» αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λευκαδίων.
Η γιορτή ξεκίνησε με τη φιλαρμονική Νάουσας που έκανε την έναρξη της εκδήλωσης με κάλαντα Χριστουγέννων. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νίκος Δημητρούσης πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση ευχήθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τις ευχές τους έδωσαν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου μας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Καραγιαννίδης και η Δημοτική Σύμβουλος Βασιλειάδου Άννα. Μετά το άναμμα του δέντρου αλλά και ολόκληρου του πάρκου των Λευκαδίων ακολούθησαν βεγγαλικά και δυνατή μουσική για όλο τον κόσμο.
Την παράσταση όμως έκλεψε το τρενάκι του Αη Βασίλη με τα ξωτικά που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παροτρύνοντας τον κόσμο και κυρίως τα παιδιά να διασκεδάσουν και να χορέψουν μαζί τους αλλά και να κάνουν μια βόλτα με το τρενάκι της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τις κυρίες του χωριού που προσέφεραν τα πλούσια εδέσματα για όλο τον κόσμο, τη Μακεδονία SECURITY για τα σταντ, καθώς επίσης και την Οινοποιητική ΜΠΟΥΤΑΡΗ και τη συνεταιριστική οργάνωση ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ για τη χορηγία σε κρασιά.
Ο Πρόεδρος και το Τ/Σ Λευκαδίων σας εύχεται Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2020.

Δημητρούσης Νικόλαος
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας
Λευκαδίων Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου