Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Το "Κορασό" της Ευθυμούλας μέσα από τις ευαισθησίες του Στάθη!

"Μια διαφορετική παρουσίαση του βιβλίου "Κορασό" της Ναουσαίας συγγραφέως Ευθυμούλας Μπαμπάτση-Τζερεφού, είχαμε τη χαρά και την ευχαρίστηση να
παρακολουθήσουμε απόψε Κυριακή 15/12/2019 σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νάουσας. Πρώτα ακούσαμε κατανυκτικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους από τη μικτή χορωδία του Ωδείου Νάουσας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Παρόλα και στη συνέχεια έκαναν αναφορά σε διάφορες πτυχές του βιβλίου οι Χρήστος Τσίτσης, Γιάννης Τσίλκος και Μαρία Τορορή.
Τέλος με το μοναδικό της τρόπο, γεμάτο συγκίνηση και με γλαφυρότητα, μας ταξίδεψε στους παλιούς μαχαλάδες του Αγίου Γεωργίου όπου έζησε τα παιδικά της "πέτρινα χρόνια".
Σ' ευχαριστώ από καρδιάς, κ. Ευθυμούλα, για το ιδιαίτερο κεφάλαιο του βιβλίου αφιερωμένο στον αγαπημένο μου παππού Σταθάκη Τσουκαλά και για την όμορφη αφιέρωση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου σου.
Εύχομαι υγεία και πάντα με καλές γραφές."

Εξαιρετική, γεμάτη ευαισθησίες, η παρουσίαση της εκδήλωσης του βιβλίου της Ευθυμούλας μέσα από την ευαίσθητη ψυχή του Στάθη Δεληχρήστου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου