Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Φανταστείτε να έλεγε τέτοιες...αρλούμπες ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ!


Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας,σε δηλώσεις του  στην ΕΡΤ,αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα  στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στην Κυπριακή ΑΟΖ, με
αφορμή τις προκλήσεις της γείτονος στο οικόπεδο 7 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με το "Γιαβούζ"  είπε τα εξής, απίστευτα:  Αυτά τα οποία κάνει η Τουρκία είναι αστεία πράγματα. Εκεί που σκάβει ή που δοκιμάζει να σκάψει», «είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα". Δηλαδή αν η Τουρκία επιχειρήσει αντιστοίχως να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις δίπλα από το Καστελόριζο, που, υποθετικά, δεν έχει φυσικό αέριο ή πετρέλαιο, θα πούμε ως κυβέρνηση το αντίστοιχο; Καλό θα είναι οι υπουργοί να...βουτούν την γλώσσα τους στο μυαλό τους, προτού προβούν σε αντίστοιχες πολιτικές...αρλούμπες. Φανταστείτε να έκανε αντίστοιχε δηλώσεις, ο ομόλογος του κ. Δένδια στο Ισραήλ, τι θα γινόταν! Εκτός και αν μας...τελείωσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα και η Κύπρος εκ νέου, κείται μακρά.

Υ.Γ Σε συντευξη του σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής ο κ. Δένδιας τόνισε ότι αντιμετωπίζουμε τη Τουρκία ως ίσος προς ίσο! Καιρός να αλλάξεις τα χάπια σου υπουργέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου