Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κάποια πράγματα είναι απόλυτα ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ


Αστειευόμενος με τον δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, στην πρεμιέρα της έκθεσης φωτογραφίας των εικαστικών εργαστηρίων του δήμου Νάουσας, την περασμένη Κυριακή, του...ζήτησα παραχωρήσει σε μένα και τον καλό συνάδελφο του inaoussa.gr, Σωτήρη Σερδαρίδη, τον επί πενταετίας άγνωστο χώρο της "Καμινάδας" του βαφείου της ΕΡΙΑ, αφού είναι καταπληκτικό το οικοδόμημα και άνετα θα μπορούσαμε να το κάνουμε ένα μοναδικό έντεχνο...
μπαράκι! Προφανώς και κάποια πράγματα είναι απόλυτα ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ, αφού δεν μπορούμε να παραχωρούμε δημοτικούς χώρους, έστω και σε επίπεδο χιούμορ. Καλώς έπραξε λοιπόν ο κ. Καρανικόλας για τον χώρο του αμφιθεάτρου της ΕΡΙΑ, που δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να λειτουργεί ως ιδιωτικός κινηματογράφος. Για εμπορικές προβολές υπάρχει το δημοτικό θέατρο. όπου με μια σοβαρή συμφωνία τιμήματος, όποιος επιθυμεί μπορεί να το λειτουργήσει ως κινηματογράφο, τόσο τον χειμερινό, όσο και τον θερινό χώρο..Είμαι βέβαιος ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει την αποκατάσταση της ισονομίας. Για την οποία αγωνίστηκε άλλωστε την προηγούμενη περίοδο, ως σύμβουλοι της μειοψηφίας, τόσο ο νυν αντιδήμαρχος οικονομικών, Γιώργος Βασιλείου, όσο και ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Γιαννούλης.
Υ.Γ Πείραξα τις φωτογραφίες από την καμινάδα της "Βέτλανς" (σ.σ δίκαια η λεκτική διόρθωση από τον Τάσο Καραμπατζό, αντί του λανθασμένου καμίνι) σε τόνο άσπρο-μαύρο, στο πλαίσιο προφανώς του ευθυμογραφικού άρθρου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου