Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Καρανικόλας είχε τα κότσια να παραδεχτεί.....

Ορυμαγδός δηλώσεων και λεκτικών...διαδηλώσεων στα social media για τα 20 ηλεκτρικά ποδήλατα που ήρθαν σήμερα στον δήμο της Νάουσας. Η ειρωνεία στην πρώτη γραμμή από κάποιους που απέδειξαν ότι η λέξη "ενότητα" δεν είναι στο λεξιλόγιο τους. Καλό θα είναι να ακούσουν την δήλωση του Νικόλα Καρανικόλα λοιπόν που είχε τα κότσια να παραδεχτεί ότι
το έργο ήταν ιδιαίτερα ώριμο από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ότι ο ίδιος επιδίωξε να έρθουν αυτό το χρονικό διάστημα λόγω του πανευρωπαϊκού εορτασμού της βδομάδας βιώσιμης κινητικότητας. Βέβαια οι ειρωνικώς "πανηγυρίζοντες" του διαδικτύου λησμονούν ότι για τα ποδήλατα θα έπρεπε να έχουν προβλεφθεί σκέπαστρα με εργαλεία ταχυφόρτισης των μπαταριών, που δεν έχουν ούτε καν εξωτερική υποδοχή φόρτισης, αλλά πρέπει να βγουν οι μπαταρίες από το ποδήλατο και να μπουν νέες, φορτισμένες, για να συνεχίσουν να λειτουργούν. "Ψιλά γράμματα" ξαναλέω. Άλλωστε η επιδερμικότητα αντίληψης και τα παχιά λόγια κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα στα πράγματα του δήμου της Νάουσας. Ο Καρανικόλας λοιπόν είχε τα κότσια να παραδεχτεί ότι υπάρχει συνέχεια στις δημοτικές αρχές. Αν αναλογιστούμε το τι ακούσαμε πέντε χρόνια πριν ε τότε...Θου Κύριε.
Υ..Γ Περιμένουμε με ενδιαφέρον την συνέντευξη του δημάρχου για να ακούσουμε για το πια ωριμότητα έχουν έργα και δράσεις του ΣΒΑΑ  και τότε θα δούμε και θα πούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου