Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στέργιος Μουρτζίλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα: Υπηρετούμε πρώτα και πάνω απ΄όλα τον άνθρωπο

Δήλωση και σύντομο βιογραφικό
Αποφάσισα να συμμετέχω στη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα γιατί ο εφησυχασμός και η εσωστρέφεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αποδεχόμενος την τιμητική του πρόταση και εκτιμώντας
το έργο που έχει επιτελέσει στέκομαι δίπλα του, γιατί οι πολίτες απαιτούν αποτελεσματική δράση και
ουσιαστικές απαντήσεις στους προβληματισμούς τους. Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου και αυτό ακριβώς έχω εμπράκτως αποδείξει στις μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης που ανέλαβα.

Η 15μηνη θητεία μου ως Προέδρου του Γηροκομείου Βέροιας οδήγησε στην οικονομική του εξυγίανση και στον εξορθολογισμό των διαχειριστικών του δαπανών, χωρίς όμως εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Παράλληλα υπό την Προεδρία μου και για πρώτη φορά επιτεύχθηκε η πιστοποίηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, η δε ηθική και κυρίως υλική συνεισφορά προς τα μέλη του είναι ουσιώδης και συστηματική.

Η προ ολίγων μηνών ανάληψη της Προεδρίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ανοίγει ένα καινούριο και ενδιαφέρον πεδίο δράσης και ουσιαστικών παρεμβάσεων για τα αθλητικά πεπραγμένα της περιφερειακής μας ενότητας.

Κύρια παράμετρος της μέχρι σήμερα διαδρομής μου και βασικός γνώμονας των προσπαθειών μου συνιστά το γεγονός ότι πάντα και πρώτα απ’ όλα υπηρετούμε τον άνθρωπο.

Στα πλαίσια αυτά θα αγωνιστώ

- Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να παραμένουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

- Να στηρίξουμε με πρακτικές και ουσιαστικές ενέργειες την ελληνική οικογένεια.

- Να αναδειχτεί η καίρια σημασία του πρωτογενούς τομέα παραγωγής για την ημαθιώτικη οικονομία.

- Να αποτελέσει ο αθλητισμός ασφαλή διέξοδο της νεολαίας και ευκαιρία ανάδειξης των ταλέντων.

- Να εξελιχθεί η περιφερειακή ενότητα  Ημαθίας σε σταθερό τουριστικό προορισμό.

Πορευόμενος με αυτό το πλέγμα αρχών και στόχων θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και τον σταυρό προτίμησής σας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Βιογραφικό

Ο Στέργιος Μουρτζίλας του Ευαγγέλου και της Φραγκίτσας γεννήθηκε στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας το 1963. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας και υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος με την βεροιώτισσα Αλεξάνδρα Παπαγιάννη νοσηλεύτρια - εκπαιδευτικό, και πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Βαγγέλη, πτυχιούχου λογιστικής, της Ειρήνης, φοιτήτριας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, της Φανής και του Αντώνη, μαθητών.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας διανύοντας την δεύτερη θητεία του και παράλληλα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και του Ιεραποστολικού Συλλόγου Ιερός Φώτιος.

email: st.mourtzilas@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/st.mourtzilas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου