Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας ο...Κώστας Παναγιωτίδης, σύμφωνα με το voria.gr

Επιστρατεύσαμε όλους τους....πληροφοριοδότες μας για να μάθουμε το who is who του Κώστα Παναγιωτίδη που ανακοίνωσε το, αξιόπιστο, voria.gr, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, μαζί με την
γνωστή πεντάδα(και αναμένοντας τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ).


"Δήμος Νάουσας

Σχεδόν διπλάσιοι, σε σχέση με το 2014 θα είναι οι υποψήφιοι στο δήμο Νάουσας οι οποίοι ανέρχονται σε επτά έναντι τεσσάρων στις προηγούμενες εκλογές. Ο νυν δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης ο οποίος διανύει την πρώτη θητεία του, θα επιδιώξει την επανεκλογή του.

Απέναντί του θα έχει τη συνταξιούχο δημοτική υπάλληλο Ίλια Ιωσηφίδου, τον ακαδημαϊκό Νίκο Καρανικόλα, τον εκπαιδευτικό Γιάννη Μυλωνά και τον Κώστα Παναγιωτίδη.

Εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υποψήφιος θα είναι ο χειρουργός Θωμάς Τσουκαλάς. Το παζλ των υποψηφιοτήτων θα συμπληρώσει ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να αποφασίζει μεταξύ του Τάκη Ρίζου ο οποίος ήταν υποψήφιος και το 2014, λαμβάνοντας 14,6% και του Κώστα Καλδάρα, γιου του γνωστού συνθέτη".

Τζάμπα πήγαν οι κόποι μας όμως. Τι στα φατσοβιβλία, τι στα γκούγκλια, τι στην...ΕΥΠ. Κώστα Παναγιωτίδη δεν βρήκαμε. Εκτός αν το ρεπορτάζ στο voria.gr το έδωσε ο συνάδελφος Κώστας Παναγιωτίδης και εκεί υπήρξε το μπέρδεμα! Συμβαίνουν άλλωστε αυτά, όταν δεν διασταυρώνει κανείς τις πληροφορίες. Αν όντως όμως ισχύει το δημοσίευμα καλορίζικος και ο 7ος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου