Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων
Στενημάχου.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την οικογένεια που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στην σύναξη νέων ζευγαριών στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας, επί τη εορτή της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Πολυκάρπου Πρασινάδας.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Η βοήθεια της Εκκλησίας στα προβλήματα του γάμου και της συζυγίας».

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτη Βεροίας, επί τη εορτή της  Α' και  Β'  ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου