Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Πριν αλέκτορα φωνήσαι! Υποψήφιος βουλευτής το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ ο λιβελογράφος Βασιλείου, εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Συνόδου!

Πριν στεγνώσει ακόμη ο "δεκάρικος" του διευθυντού του γραφείου τύπου της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Ελλάδος, Βασιλείου, ο οποίος μας...φλόμωσε για την αναγκαιότητα αγάπης με τους σκοπιανούς, ανακαλύψαμε ότι ο
ίδιος υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία! Ο κ.Βασιλείου εξαργύρωσε  λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο τις νεοεποχίτικες ιδέες του, τονίζοντας μάλιστα στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του το 2015 ότι "η συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα του... "νομού" του (σ.σ τόσο καταρτισμένος είναι ο διευθυντής που δεν ξέρει ότι ο νομός απέθανε και υπάρχει πλέον περιφερειακή ενότητα)δεν θα πρέπει επουδενί να ταυτιστεί με τις θεσμικές θέσεις που κατέχω στον χώρο της Εκκλησίας. Άλλωστε, η Εκκλησία είναι ένας θεσμός, ο οποίος πάντοτε στεκόταν και συνεχίζει να στέκεται μακριά και πάνω από κομματικές ταυτότητες, αφού σκοπός της είναι να υπηρετεί κάθε άνθρωπο".  Στην αρχή δε της ανακοίνωσης του αναφέρει ότι "η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αυθόρμητη απάντηση στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας για συστράτευση προσώπων, που θα μπορέσουν μέσω των εμπειριών τους να συμβάλουν στην αντιμετώπιση και στην υπέρβαση της ανθρωπιστικής κρίσης που ταλανίζει την χώρα της". Καιρός λοιπόν να ηχήσουν χαρούμενα οι καμπάνες της Αιτωλοακαρνανίας, με την υποσημείωση της περίφημης λαϊκής ρήσης. Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια. Προφανώς και τεράστια ευθύνη για τα όσα, τραγικωμικά, διαδραματίστηκαν στην Ιερά Σύνοδο, φέρει ο προϊστάμενος της, Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, που ΟΦΕΙΛΕΙ να αποπέμψει ΑΜΕΣΑ, τον κ.Βασιλείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου