Ξεκινά από τον δήμο Νάουσας πρόγραμμα κατάρτισης στη μαγειρική τέχνη με θέμα τη Μεσογειακή διατροφή. Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν σε δυο κύκλους και σε 15 δίωρες παρουσιάσεις, με τίτλο
«Γευστικές περιπλανήσεις από τη Νάουσα στη Μεσόγειο» και θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Εσπερίδες, με εκπαιδευτή το Δημήτρη Μάντσιο, με μέγιστο αριθμό των καταρτιζομένων τα 15 άτομα σε κάθε τμήμα.
Για τη συμμετοχή στα τμήματα απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας από τη σελίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας www.naoussa.gr, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής.
Όροι συμμετοχής
1. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ένα κύκλο από 15 δίωρες παρουσιάσεις, με τίτλο «Γευστικές περιπλανήσεις από τη Νάουσα στη Μεσόγειο»
2.Οι συνεδρίες θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Εσπερίδες στο 2ο χιλ Νάουσας προς Σ.Σ. με πιστοποιημένο εκπαιδευτή το Δημήτρη Μάντσιο
3. Η μετακίνηση από και προς το χώρο διεξαγωγής. γίνεται με ευθύνη των καταρτιζομένων
3. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετασχόντων δεν θα ξεπερνά τα 15 άτομα σε κάθε συνεδρία.
4. Θα παρέχεται δωρεάν όλος ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός για την κατάρτιση, ενώ τα νωπά και ξηρά υλικά για τη διεξαγωγή της θα βαρύνουν τους καταρτιζόμενους.
5. Κάθε καταρτιζόμενος με δική του ευθύνη θα πρέπει να έχει τα ατομικά είδη υγιεινής ποδιά γάντια κλπ.
«Γευστικές περιπλανήσεις από τη Νάουσα στη Μεσόγειο» και θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Εσπερίδες, με εκπαιδευτή το Δημήτρη Μάντσιο, με μέγιστο αριθμό των καταρτιζομένων τα 15 άτομα σε κάθε τμήμα.
Για τη συμμετοχή στα τμήματα απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας από τη σελίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας www.naoussa.gr, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής.
Όροι συμμετοχής
1. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ένα κύκλο από 15 δίωρες παρουσιάσεις, με τίτλο «Γευστικές περιπλανήσεις από τη Νάουσα στη Μεσόγειο»
2.Οι συνεδρίες θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Εσπερίδες στο 2ο χιλ Νάουσας προς Σ.Σ. με πιστοποιημένο εκπαιδευτή το Δημήτρη Μάντσιο
3. Η μετακίνηση από και προς το χώρο διεξαγωγής. γίνεται με ευθύνη των καταρτιζομένων
3. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετασχόντων δεν θα ξεπερνά τα 15 άτομα σε κάθε συνεδρία.
4. Θα παρέχεται δωρεάν όλος ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός για την κατάρτιση, ενώ τα νωπά και ξηρά υλικά για τη διεξαγωγή της θα βαρύνουν τους καταρτιζόμενους.
5. Κάθε καταρτιζόμενος με δική του ευθύνη θα πρέπει να έχει τα ατομικά είδη υγιεινής ποδιά γάντια κλπ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου