Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Νίκη της Βέροιας επί της Μελίτης, με το ευρύ σκορ 5-3

Με το ευρύ σκορ, 5-3, νίκησε η Βέροια στο γήπεδο της, το απόγευμα της Κυριακής 4ης Νοεμβρίου, την μαχητική ομάδα της Μελίτης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η
«Βασίλισσα του Βορρά» με τη νίκη της βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Τα τέρματα της Βέροιας σημείωσαν ο Μπλέτσας στο 24ο  και 55ο λεπτό και  ο Κανούλας στο 35ο   68ο  και 77ο λεπτό.

Στις δηλώσεις, μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης, χαρακτήρισε ως δίκαια τη νίκη της ομάδας, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες. «Έχω έρθει σε ένα περιβάλλον οικογενειακό, με φανταστικό κλίμα. Αντιμετωπίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Οι παίκτες μας έδωσαν πάρα πολλά, έχοντας ορθολογική σκέψη, ώστε να βρουν λύσεις απέναντι στη Μελίτη που έπαιζε διπλή ζώνη άμυνας.  Από αύριο δουλεύουμε στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Εδεσσαικό, την ερχόμενη αγωνιστική» είπε, ευχόμενος καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα, στον συνάδελφο του προπονητή του Μελιτέα Μελίτης, Παντελή Τσιλεμάνη.

H Βέροια αγωνίστηκε με τους: Μπλατσιώτη, Μούχαλη, Λεφίδη (82' Ιωάννου), Μουρατίδη, Μαραγκό, Μπακάλη, Βεργώνη, Μπλέτσα (63' Καράμπελα), Κανούλα (78' Ζυγκερίδη), Σκαθαρούδη (69' Χατζάρα), Τσικόπουλο.



Στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας, τους οποίους ευχαριστούν για την συμπαράσταση τους οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου