Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Easy rider ο...Νικόλας!

"Ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου το είχα κάνει 10 χρόνια πριν με τον τρελαμμένο φίλο Γιάννη Πολυμενίδη. Το εγχείρημα απλό. Θα πάρουμε τις μηχανές και θα περάσουμε από
Βουλγαρία, Burgas, Varna, θα μπούμε Ρουμανία και εκεί κάπου πάνω από την Constanta θα φθάσουμε λίγο κάτω από την Οδησσό στην μικρή πόλη της Sulina στις όχθες της μαύρης Θάλασσας. Σύνορα με Ουκρανία.Εκεί υπάρχει ένα νεκροταφείο Ελλήνων πειρατών της Μαύρης Θάλασσας.
Σκοπός του ταξιδιού να αποδώσουμε τιμή στους Έλληνες πειρατές της Sulina. Το κάναμε. Μαγικές εικόνες, πολύ γέλιο. Βαλκάνιοι Μηχανόβιοι να κερνάνε τα βράδια τα ποτά και να λένε ιστορίες από τα δικά τους ταξίδια. Και για μένα ένα ακόμα ταξίδι αυτογνωσίας. Από τότε επιμένω να βλέπω την ζωή μου πειρατικά. Να αυτοανατρέπομαι. Έστω και χωρίς τα πανιά της μηχανής μου. Αλλά πραγματικά αξίζει κάπου κάπου να αφήνουμε τις συμβάσεις". Easy rider o Νικόλας Καρανικόλας, που είναι πλέον βέβαιο ότι ετοιμάζεται να...καβαλήσει την δημαρχιακή μηχανή της Νάουσας! Περισσότερα το Σεπτέμβριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου