Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Τάσος Καραμπατζός για το Ναό του Οσίου Θεοφάνους: Πού ήταν ο κ.Κουτσογιάννης και τι έκανε για το θέμα αυτό τέσσερα ολόκληρα χρόνια;

Την θέση του για την εξαγγελία της ανέγερσης του Ναού του Οσίου Θεοφάνους μας απέστειλε, μέσω email, ο τέως δήμαρχος Νάουσας, νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, Τάσος Καραμπατζός. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:


"Σε 10 μέρες, η δημοτική αρχή ολοκληρώνει ουσιαστική διοίκηση 4 ετών. Βέβαια ως "θείο δώρο", της δίνονται ακόμη 9 μήνες "πολιτικός χρόνος" (εκλογές Μάη του 2019). Για τα έργα και τις ημέρες της προφανώς και δεν προσφέρεται το παρόν "βήμα". Σ'αυτό που πρέπει να σταθούμε όμως, είναι μια θρασύτατη ακόμη εξαγγελία του κ. Κουτσογιάννη. Χθές, ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου μας Οσίου Θεοφάνη και με περίσσειο θράσος, δεν δίστασε να ΤΑΞΕΙ την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου για την ανέγερση ναού. Δεν με εκπλήσσει όμως. Τα περιθώριά του, στένεψαν υπερβολικά και τα νούμερα δεν βγαίνουν. Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ένα μεγάλο ΨΕΜΑ. Ως πολιτικός ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ και κατά το γνωστό "τάξε και καλοπάντρεψε", ξανασερβίρει στο λαό της Νάουσας το γνωστό θέμα. Η θέση μου για τον Πολιούχο είναι γνωστή, όπως και της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ποτέ δεν ήμουν αντίθετος στην ανέγερση του Ναού και σε συνεργσία με την Εκκλησία, προσπαθούσαμε πάντα να βρούμε την βέλτιστη λύση, μιας και δεν υπάρχουν κατάλληλα ακίνητα μέσα στην πόλη. Πάντα ήμουν ανοιχτός στον διάλογο, χωρίς ψέματα, χωρίς πονηριές, αλλά με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση. Για το πόσο σήμερα - εν μέσω τεράστιων προβλημάτων του τόπου και των πολιτών - προέχει το ζήτημα αυτό, είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση. Στην οποία καλά είναι να συμμετάσχουν ανοιχτά και δημοκρατικά ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. Άλλωστε στον σχετικό φάκελο του θέματος τον οποίο και παρέδωσα στην επόμνη διοίκηση, υπάρχουν πάνω από 450 υπογραφές περιοίκων που αντιδρούν σφοδρά στο συγκεκριμένο ακίνητο έναντι του Νοσοκομείου. Όπως επίσης, η απόφαση του Δ.Σ. χρειάζεται την πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των συμβούλων. Έτσι, το κρίσιμο ερώτημα που ανακύπτει είναι: ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ? Πού ήταν άραγε ο κ. Κουτσογιάννης και τι έκανε για το θέμα αυτό ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ; Πόσο σέβεται και τιμά τη μνήμη του Πολιούχου μας, μ'αυτές τις απροκάληπτα πολιτικάντικες ψευδοϋποσχέσεις του; Είναι ξεκάθαρο πλέον, οτι ενόψει εκλογών οι σχετικοί ψήφοι, θα του ξαναείναι απολύτως απαραίτητοι. Αλλιώς ....δεν βγαίνει η άσκηση. Αλλά είναι ποτέ δυνατόν, στο παιχνίδι αυτό να βάζει ακόμη και τη ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ; Μια λέξη αρμόζει: ΝΤΡΟΠΗ !!!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου