Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Στη Μεταμόρφωση της Νάουσας θα λειτουργήσει, αύριο Κυριακή, ο Μητροπολίτης μας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 Την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.


Την
Κυριακή 12 Αυγούστου στις 7:00μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο και τον Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου.


Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στην Παράκληση της Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.


Την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.


Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.


Το Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.


Την Πέμπτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου