Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Λόγω εργασιών ασφαλτοστρώσεων εντός της Νάουσας, αποφασίζονται :

α) Από σήμερα Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 08:00΄ έως και την Παρασκευή 10-08-2018 και ώρα 18:00΄, η απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, ως εξής :


-στην οδό Χρ. Περδικάρη, από τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αριστοτέλους. Τμήματα των οδών Καρατάσου, Σωφρονίου και Μητροπόλεως θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι.

-στην οδό Ρήγα Φεραίου, από τη συμβολή της με την οδό Χατζηγρηγοριάδη έως τη συμβολή της με την οδό Παπαγιώργη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της οδού Χατζηγρηγοριάδη. Τμήματα των οδών Δημητριάδη και Παπαγιώργη θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι.

β) Η σήμανση που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι σύμφωνη με το τυπικό σχέδιο 3.1.4 για Αστικές οδούς / Εργοτάξια Μακράς Διάρκειας /Περιοχή συμβολής οδών με αποκλεισμό πρόσβασης, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες των οδών και του εκπονούντος έργου, η οποία θα παραμένει και μετά το τέλος του ωραρίου των εργασιών, για όλο το ισχύον χρονικό διάστημα εφαρμογής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου