Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Πάμε....Φυτειά!

Ένα μοναδικό video που προβάλλει τη φυσική ομορφιά της Φυτείας τα μυστικά μονοπάτια της ορεινής αυτής κοινότητας, δημιούργησε ο
τοπικός πολιτιστικός σύλλογος. Μέσα από το οπτιακουστικό υλικό , μπορούμε να πάρουμε και μια γεύση από την πολιτιστική και λαογραφική κληρονομιά του τόπου, του οποίου εξαιρετικό δείγμα αυτής της κληρονομιάς αποτελεί ο εμβληματικός Ναός του Αγίου Αθανασίου (και ειδικότερα ένα τμήμα που διασώθηκε από τον παλιό ναό) που κηρύχθηκε το 1969 ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο από το κράτος.
Στο τετράλεπτο video  παρουσιάζονται «ξεχωριστά» σημεία του χωριού με κυρίαρχο το ανεξάντλητο πράσινο της βλάστησης , προκειμένου να το  γνωρίσει , να το επισκεφτεί και να ενημερωθεί για τις διάφορες πολιτιστικές δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.
Για την δημιουργία αυτού του βίντεο και την υλοποίηση του συνέβαλαν σημαντικά οι εξής: Στην οργάνωση της παρουσίασης το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειάς με τη συμμετοχή όλων των μελών του, η Βασιλείου Κωνσταντίνα στη σύλληψη ιδέας και την επιμέλεια παρουσίασης ο Γαλιάτσος Ιωάννης στην κινηματογράφηση - επεξεργασία βίντεο και ο Νικολόπουλος Μίμης στην σύνθεση της μουσικής.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου