Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

"Καλοκαίρι στην πόλη μου" στο 4ο δημοτικό Βέροιας

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Εθελοντισμού Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Θεόφιλος Κορωνάς επισκέφτηκε  την Πέμπτη 12 Ιουλίου,  το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ». Ένα πρόγραμμα που εξ ολοκλήρου στηρίζει τη
λειτουργία του σε 70 εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, αρχικά ενημερώθηκε για την όλη λειτουργία του προγράμματος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη και την υπεύθυνη του εκπαιδευτικού κέντρου κ. Κουκουρίκου Αρίστη και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους δραστηριοτήτων.
Τέλος, είχε μία μικρή σύσκεψη με τους παρευρισκόμενους εθελοντές, τους οποίους ευχαρίστησε προσωπικά για τη συμβολή τους στο όλο εγχείρημα και τους παρέδωσε Βεβαίωση Παροχής Εθελοντικών Υπηρεσιών.




Το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» επισκέφτηκε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018  ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Ημαθίας κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος.
Κατά την επίσκεψή του εκεί, ο κ.Διαμαντόπουλος ξεναγήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφιανίδη Γιώργο και την Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Κέντρου (4ο Δ.Σχ. Βέροιας) κ. Κουκουρίκου Αρίστη στους χώρους δραστηριοτήτων και συνομίλησε με τα παιδιά και τους εθελοντές.
Συνεχάρη δε τους εθελοντές που απρόσκοπτα διαθέτουν το χρόνο τους προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να ασχοληθούν με καινοτόμα προγράμματα ποικίλων θεμάτων.
Τέλος, κατά τη συνομιλία του με τον κ. Σοφιανίδη και την κ.Κουκουρίκου εξέφρασε την επιθυμία του το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί και να επεκταθεί και σε περισσότερα σχολεία το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου