Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ιωάννα Πέρβου: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Νοσοκομείου Νάουσας για τον εορτασμό της ημέρας εθελοντή αιμοδότη

Γνωρίζω πως την επικαιρότητα μονοπωλούν αλλά ζητήματα, όμως θα παραμείνω πιστή στα καλά νέα του Νοσοκομείου Ναουσας!
Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για τον εορτασμό της ημέρας εθελοντή αιμοδότη! Η ομάδα της αιμοδοσίας (η γιατρός κα Νικζα και οι νοσηλεύτριες κύριες
ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ, Σαμαρα, Τορμπαντωνη και Τσιγκαλιδα) έδωσαν για μια ακόμη φορα τον καλύτερο τους εαυτό! Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έλαβαν χώρα δυο εθελοντικές αιμοδοσίες στην Επισκοπή Ημαθίας και στην εταιρεία Βαρβαρέσος Α.Ε., διοργανώθηκε εκδήλωση τιμής του εθελοντή αιμοδότη, και σήμερα οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με γιορτή στο χώρο της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νάουσας (δυστυχώς η μόνη που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ)! Η ομάδα της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου δίνει το στίγμα, ακριβώς γιατί λειτουργεί ως ομάδα και Γι αυτό εισπράττει αγάπη από όλους!
Εκτός από την ομάδα της αιμοδοσίας αύριο μια ακόμη ομάδα, η αποδεδειγμένα εξαιρετική ομάδα της καρδιολογικής (οι γιατροί κκ Λάμπρου, Προδρομίδης και η κα Dapcevic και το νοσηλευτικό προσωπικό υπό την κα Σκενδερη) υποδέχονται μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις δυνατότητες της κλινικής!
Μια μικρή παρένθεση στην καυτή επικαιρότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου