Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η "Κοινωνία Πολιτών" Νάουσας για την επίθεση σε Μπουτάρη

Ημέρα ντροπής για τη Θεσσαλονίκη! Ημέρα ντροπής για τη χώρα και τη Δημοκρατία μας, αποτελεί η βίαιη επίθεση εναντίον του εκλεγμένου Δημάρχου Θεσ/νίκης Γιάννη Μπουτάρη από εθνικιστικές ακροδεξιές ομάδες. Η φασιστική αυτή επίθεση είναι μια ακόμη προσπάθεια στοχοποίησης και
εκφοβισμού του ίδιου του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και της ελευθερίας του λόγου, της έκφρασης, της άποψης και πρέπει όλους, τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, αλλά και όλους τους Δημοκράτες, να μας βρει απέναντι. Απέναντι σε κάθε φωνή και πράξη μισαλλοδοξίας. είτε εθνικιστικής, είτε φυλετικής είτε θρησκευτικής.
Για την επίθεση αυτή δεν υπάρχει κανένα " ναι μεν αλλά...." Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός. Το φίδι έχει βγει προ πολλού από το αυγό του και τρέχει στους δρόμους των πόλεων μας, απειλώντας όποιον τολμάει να εναντιωθεί στο φασιστικό και ρατσιστικό φανατισμό του.
Οι υπαίτιοι αυτής της επίθεσης πρέπει να λογοδοτήσουν χθες. Και όλοι μας να προβληματιστούμε και να αντιδράσουμε άμεσα, ενεργά και αποφασιστικά. Πριν είναι πολύ αργά....
Η Δημοτική Παράταξη “Κοινωνία Πολιτών”, καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική, τρομοκρατική επίθεση από την ομάδα των ακροδεξιών τραμπούκων προς τον Δήμαρχο Θεσ/νικης κ. Γιάννη Μπουτάρη και καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη να συνταχτεί στην υπεράσπιση των δημοκρατικών μας θεσμών, της Ελευθερίας, της ίδιας της Δημοκρατίας.

Δημοτική Παράταξη Νάουσας Ημαθίας
“ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου