Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κάλεσμα από το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, που διοργανώνεται για 4η χρονιά απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ημαθίας αλλά και όμορων νομών για συμμετοχή στο 4ο A.S.F.F., που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην
πόλη της Αλεξάνδρειας, τον Ιούνιο του 2018. 
Σκοπός του φεστιβάλ είναι να παρουσιαστεί στον Δήμο Αλεξάνδρειας  ένα διαφορετικό, πλούσιο και ενδιαφέρον πολιτιστικό δρώμενο. Αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στον σχετικό σύνδεσμο https://alexandreiashortfilmfestival.gr/
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας επιθυμεί να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί αλλά και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα περιβαντολλογικά, μαθητικά και κοινωνικά ως προς την ανάγκη εξασφάλισης όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του πλανήτη. Γι΄αυτόν τον λόγο, προτίθεται να αφιερώσει μια ξεχωριστή ημέρα προβολής των μαθητικών ταινιών και προσκαλεί τα σχολεία να καταθέσουν τις ταινίες που έχουν δημιουργήσει.
Στο μαθητικό κομμάτι του φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν ταινίες που έχουν δημιουργηθεί από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά τα σχολικά έτη 2015-2018. Η διάρκεια της ταινίας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 20 λεπτά.
Για δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, στον σύνδεσμο https://alexandreiashortfilmfestival.gr/ μέχρι τις 31 Μαΐου 2018. Η αποστολή των ταινιών μπορεί να γίνει με ηλεκτρονική μορφή μέσω αποστολής mail στο info@alexandreiashortfilmfestival.gr ή μέσα από την φόρμα υποβολής ταινιών στο site https://alexandreiashortfilmfestival.gr/

Η αποστολή των ταινιών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με mail, μέσω του wetransfer (ή άλλου ανάλογου προγράμματος) ή με ταχυδρομική αποστολή του DVD (καλό θα ήταν να αναφέρετε την ταχυδρομική διεύθυνση).
Η τελική επιλογή των ταινιών που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα γίνει από επιτροπή.

Για τη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα εξής στοιχεία: τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το είδος και η περίληψη της ταινίας, γλώσσα διαλόγων και υποτίτλων αν υπάρχουν, trailer και αφίσα ταινίας αν υπάρχουν διαθέσιμα.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία και πληροφορίες:
Email: info@alexandreiashortfilmfestival.gr
Τηλέφωνο: 6979114170 κ. Μίχου Θεανώ
Facebook: www.facebook.com/alexandreia.short.film.festival

Η καλύτερη σχολική ταινία που θα επιλεχθεί από επιτροπή του φεστιβάλ θα βραβευτεί με έπαθλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (προτζέκτορα) για το σχολείο από το οποίο δημιουργήθηκε η ταινία.

Το πλήρες πρόγραμμα και οι ημερομηνίες το φεστιβάλ θα ανακοινωθούν μετά την καταλυτική ημερομηνία αποστολής ταινιών.
Φίλοι Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας
Υπό την αιγίδα της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου