Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Βράβευση του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στον πανελλαδικό διαγωνισμό Ecomobility

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συγχαίρει τους μαθητές της ομάδας Ecomobility 2017-18 και τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Κοτρίδη Ανδρέα, για την εξαιρετική εργασία τους και τη βράβευσή τους το Σάββατο 21 Απριλίου στο Υπουργείο Υποδομών και
Μεταφορών στην Αθήνα.
Βραβεύτηκαν με το 2ο βραβείο Μουσικής Έκφρασης.
Κατέλαβαν επίσης και την 5η θέση καλύτερης εργασίας σε πανελλαδικό επίπεδο. Είχαν προκριθεί ως η καλύτερη εργασία του Δήμου Βέροιας και αξιολογήθηκαν κεντρικά στα δύο επόμενα επίπεδα στην τελική δεκάδα.
Η εργασία τους περιλαμβάνει παρουσίαση προβλημάτων και λύσεων για τη μετακίνηση στην πόλη της Βέροιας. Οι μαθητές γι’ αυτό το σκοπό έγραψαν ένα παραμύθι με τίτλο “Για μια όμορφη πόλη” και ένα τραγούδι με τίτλο “Σούπερ Οκτώ”. 
Το ταξίδι της ομάδας δεν σταματάει με τη βράβευση αλλά θέλουν να υλοποιήσουν την καινοτόμα ιδέα τους, δηλαδή την έκδοση και την εκπαιδευτική χρήση του παραμυθιού και του τραγουδιού στα σχολεία του Δήμου Βέροιας για την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των μαθητών της πόλη μας, γιατί πιστεύουν ότι η αρχή πρέπει να γίνει με τα παιδιά.
H ομάδα ή καλύτερα οι “Σούπερ Οκτώ” που μας έκαναν περήφανους είναι οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου: Γεωργίου Νάγια, Δημάκας Αλέξανδρος, Δημάκας Δημήτρης, Δημόπουλος Αργύρης, Ιωσηφίδου Άννα, Καλφόπουλος Εύφημος – Μερκούριος,  Μπαντή Αλεξάνδρα,  Παπαγιάννη Αλίκη.
Συγχαρητήρια και στο Δήμο Βέροιας και τον κ. Σοφιανίδη Αντιδήμαρχο Παιδείας Βέροιας για τη συνδιοργάνωση του διαγωνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου