Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ζούμε μέρες του...ΝΑΙ! Ωμή προπαγάνδα υπέρ της απώλειας του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης!

Προφανώς το φέρουν βαρέως ακόμη από την μάχη της Χαιρώνειας οι των Αθηνών κρατούντες, σε πολιτικό και δημοσιογραφικό, ακόμη και σε...θρησκευτικό πεδίο! Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η ωμή προπαγάνδα των κυβερνώντων υπέρ της σύνθετης ονομασίας των σκοπίων, με προσδιορισμό που θα περιλαμβάνει το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Την ίδια στιγμή
η αξιωματική αντιπολίτευση, παίζοντας την...κολοκυθιά, αναμένει να τοποθετηθεί για το θέμα, αφού κατατεθεί η θέση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Το ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας την κατηγορηματική θέση του Ανδρέα Παπανδρέου εναντίον σύνθετης ονομασίας, με σύμμαχο το ΠΟΤΑΜΙ, που προφανώς παίζει τον ρόλο των...Θηβαίων στην Χαιρώνεια, όπου ο συνασπισμός των Αθηναίων και των Νότιων Ελλήνων, ηττήθηκε από τον Βασιλέα Φίλιππο τον Β΄και τον Μέγα Αλέξανδρο, έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στο "μακεδονικό". Η ουσία λοιπόν ότι οι Μακεδόνες, πλην ελάχιστων άλλων περιοχών της πατρίδας μας, θα κληθούμε να δώσουμε ΜΟΝΟΙ μας τη νέα μάχη για να ενώσουμε την χώρα μας. Όπως έκανε ο Φίλιππος, αυτός που αγαπάει τα άλογα δηλαδή, στην ελληνική γλώσσα, με το συνέδριο της Κορίνθου, το 338 π.χ. Το δε έργο του, το οποίο φωνάζει παντού σε Ημαθία, Πιερία, Πέλλα και όλη την Μακεδονία, ότι αυτός ο τόπος είναι μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, συνέχισε ο Αλέξανδρος, αυτός δηλαδή που απωθεί βίαια τους άνδρες (εχθρούς), ο πολύ γενναίος και ισχυρός πολεμιστής δηλαδή. Βέβαια αυτή η ωμή προπαγάνδα που εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν έχει μόνο...ιδεολογικό χαρακτήρα! Είναι στη μέση η τεράστια πίτα της κρατικής διαφήμισης, που κατανέμεται σε ποσοστό 100%, σε ανύπαρκτες εφημερίδες των 100 φύλλων και σε site φαντάσματα,, για να ασκούν "πλύση εγκεφάλου" στους Έλληνες. Σε συνδυασμό δε με την έναρξη των κάθε λογής Survovirs και του τουρκοσαπουνόπερες, τα καταφέρνουν μια χαρά.Ζούμε μέρες του ΝΑΙ του Ιουλίου του 2015. Όταν και πάλι οι "νταβατζήδες της διαπλοκής" όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο Κώστας Καραμανλής, έδωσαν τα...ρέστα τους υπέρ του ΝΑΙ, αλλά κατατροπώθηκαν.Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, ας το γνωρίζουν ειδικά οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Μακεδονίας, που θα υπογράψουν υπέρ ενός ανοσιουργήματος για σύνθετη ονομασία.  Όλοι λοιπόν αγωνιζόμαστε υπέρ της Μακεδονίας μας, πλην των γνωστών...Λακεδαιμονίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου