Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Άμεσα αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη νηματουργία Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευχαριστήριο της βιομηχανίας μας

Άμεσα αντιμετωπίστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας, με την συμμετοχή και ανδρών της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Βέροιας, η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου των Θεοφανείων, στις εγκαταστάσεις της νηματουργίας Βαρβαρέσος Α.Ε, στον Στενήμαχο της Νάουσας. Η πυρκαγιά κατέστρεψε αποθήκη έκτασης 250 τ.μ, σε σύνολο
30 στεγάσιμων στρεμμάτων της βιομηχανίας, χωρίς να επηρεάσει σοβαρά την λειτουργία της, αφού οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι αποκατέστησαν τις ζημιές (πρώτη ύλη και μηχανήματα) και η νηματουργία επαναλειτούργησε κανονικά την Δευτέρα. Η βιομηχανία είναι ασφαλισμένη για τέτοιες περιπτώσεις. Ευχές στην διοίκηση και το προσωπικό της να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να παράγουν και να εξάγουν, σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία του τόπου μας, αλλά και όλης της Ελλάδας.


ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Η Διοίκηση και όλο το προσωπικό της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε., ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας για την άμεση και εντυπωσιακή κινητοποίηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας τα ξημερώματα της 06.01.2018.  Η άμεση παρουσία της πυροσβεστικής δύναμης στις εγκαταστάσεις μας, αποδείχθηκε καταλυτική για την αποφυγή της επέκτασης της πυρκαγιάς σε άκρως επικίνδυνα επίπεδα.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή κ. Ν. Παλαμούτη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε, αλλά και για τη συγκινητική προσπάθεια των Αξιωματικών Υπηρεσίας κ.κ. Χ. Παπαδόπουλου και Α. Δόβρη και όλων των πυροσβεστών που με αυταπάρνηση πήραν μέρος σε ένα τόσο επικίνδυνο και πρωτοφανές για την εταιρία μας συμβάν. 



ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Η Διοίκηση της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της και ιδιαίτερα όλους όσους πήραν μέρος με αυταπάρνηση στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας τα ξημερώματα της 06.01.2018.

Η άμεση κινητοποίηση των προϊσταμένων και του προσωπικού βάρδιας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την αποφυγή της επέκτασης της φωτιάς σε άκρως επικίνδυνα επίπεδα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, ακόμη και τους παλαιότερους, για το ειλικρινές και συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή για την εξέλιξη της κατάστασης και την προθυμοποίηση όλων για βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι η απόδειξη της ύπαρξης δεσμών οικογένειας που χρόνια τώρα χαρακτηρίζουν την εταιρία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου