Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ. Απατεώνας καλεί Ναουσαίο προσποιούμενος τον διευθυντή τραπέζης, ζητώντας χρήματα για την έγκριση προγράμματος ΕΣΠΑ!

"Κύριε Ελευθεριάδη καλησπέρα και καλή σας χρονιά,
θα σας παρακαλούσα για μία ανάρτηση σχετικά  με μία τηλεφωνική απόπειρα εξαπάτησης των γονιών μου,η οποία έλαβε χώρα κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Ο κακοποιός  προσποιούμενος τον διευθυντή τραπέζης ενημέρωνε την εκ των
υστέρων έγκριση προγράμματος ΕΣΠΑ, η τελική έγκριση του οποίου απαιτούσε δήθεν την καταβολή συγκεκριμένου ποσού.Για το σκοπό αυτό αποπειράθηκε να κανονίσει ραντεβού με τον πατέρα μου εντός Νάουσας,με σκοπό προφανώς να του αποσπάσει το ποσό.Οι γονείς μου ευτυχώς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και η συνομιλία τερματίστηκε. Παρακαλώ όπως επιστήσετε την προσοχή των αναγνωστών σας σχετικά με το περιστατικό".
Αυτά μας αναφέρει φίλος αναγνώστης, τονίζοντας ότι ο απατεώνας είναι Έλληνας και έχει ενημερωθεί το Τ.Α Νάουσας για το περιστατικό. Καλό θα είναι να ενημερώνονται κυρίως τα ηλικιωμένα άτομα, ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται κανέναν από το τηλέφωνο, ότι και αν τους λέει, ακόμη και αν προσποιείται συγγενικά τους πρόσωπα και να καλούν άμεσα την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: