Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε μέσω της ΑΛΛΗΛΟΝnet η δωρεά επίπλων από τον ΔΡΟΜΕΑ στο Δήμο, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε κοινωνικούς φορείς της Νάουσας


Η ΑΛΛΗΛΟΝ ολοκλήρωσε επιτυχώς, με την βοήθεια του Δήμου Νάουσας, την οργάνωση της πρώτης δωρεάς ελαφρά μεταχειρισμένων επίπλων στα νέα γραφεία του Δήμου, στο Ειδικό σχολείο, στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο, στο 7ο και 9ο δημοτικό, στο Ε.Ε.Ε.Κ., καθώς και στις
κοινωνικές δομές του Δήμου. Στις 13/10/2017 πραγματοποιήθηκε και η τελική επίσκεψη στους χώρους που χρησιμοποιούνται ή που θα χρησιμοποιηθούν τα έπιπλα. Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Νάουσας Κος Νίκος Κουτσογιάννης ,ο Κος Άγγελος Παγκράτης ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της ΑΛΛΗΛΟΝ, καθώς και o Κος Αλέξης Τσαγκαλίδης, υπεύθυνος εξαγωγών και αντιπρόσωπος του ΔΡΟΜΕΑ στη Θεσσαλονίκη. 
H AΛΛΗΛΟΝnet είναι το ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης, κυρίως υπέρ των νέων, σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής ένταξης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας. Το δίκτυο έχει αρκετές χιλιάδες μέλη σε περίπου 40 χώρες. Ιδρύθηκε το 2012 από τον κ. Άγγελο Παγκράτη του οποίου η ενασχόλησή με την ALLILONnet ήταν πάντα αυστηρά σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να συνδέεται με την ιδιότητά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
O ΔΡΟΜΕΑΣ είναι επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων με έδρα τις Σέρρες. Κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη 5ετία τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό εξοπλισμού επίπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, αποσύρει τα προηγούμενα εγκατεστημένα έπιπλα από τις Βρυξέλλες και μέσω της ΑΛΛΗΛΟΝ τα διαθέτει δωρεάν στην Ελλάδα όπου υπάρχουν ανάγκες. Τα έπιπλα αυτά είναι μια ευγενική προσφορά του προέδρου του ΔΡΟΜΕΑ, Koυ Αθανασίου Παπαπαναγιώτου.
Η ΑΛΛΗΛΟΝ και ο ΔΡΟΜΕΑΣ ευχαριστούν θερμά το δήμαρχο Νάουσας Κο Νίκο Κουτσογιάννη και τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα την Κα Αφροδίτη Καλαϊτζή, καθώς και το μέλος της ΑΛΛΗΛΟΝ στη Νάουσα Κα Βιργινία Μαραντίδου, οι οποίοι συνέβαλαν δυναμικά στο σχεδιασμό και παράδοση φορτίου αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία του δήμου.
Μια ακόμη πρωτοβουλία της ΑΛΛΗΛΟΝ, των συνεργατών και μελών της, που προωθεί το πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Ομάδα Επικοινωνίας


Πρόεδρος της ΑΛΛΗΛΟΝnet

Βιργινία Μαραντίδου
Γιώργος Παγκράτης
communication@allilonnet.gr
0032 485155802 communication@allilonnet.gr
6907047006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου